За продажба Труло, BELVEDERE CAMPOMORO, Corse-du-Sud, Франция, lieu dit chioso nuovo

За продажба - Cod. 41077

  • Типология: Труло
  • Област: 215 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 1790

Съвременна къща Belvedere Campomoro
Намира се в Belvedere Campomoro на 900 метра от морето, което се вижда от басейна, заобиколен от дървета (дъбове, ягоди, маслини ...), достъпни по черен път.

Земя оградена и затворена от автоматична порта от метал и екзотично дърво (IPE).

Място за паркиране на 4 коли.

Голяма, лека къща от 215 m² на 1780 m² земя, с 11-метров басейн, заобиколен от обширни дървени тераси от 320 m² (бор клас 5 в автоклав).

Къща с басейн с напълно оборудвана кухня: черни мебели и златист плик, индукционен котлон, микровълнова печка, хладилник и гранитен плот.

Душ на открито.

Къщата предлага хол от 80 м² с открити фермерски къщи и 3,5 м под таван с отворена кухня (Schmitt) и голям кварцов остров, килер и тоалетна с мивка.

Индукционен котлон с марка Никола Тесла с вграден аспиратор, съдомиялна машина с 16 места за настройка, фурна De Dietrich и микровълнова печка, хладилник Siemens.

Холът е заобиколен от 4 големи 3 м еркера и един от 4 м, излизащ на терасата и плувния басейн на юг и 50 м тераса с изглед на север с изглед към планините и зеленината.

След това 5 спални на втори план, всички оборудвани с душ кабина (едната има вана) и гримьорна по поръчка (Schmitt). Душ кабината на основната спалня има 1м х 2м дъждовен душ.

Перално помещение от 25 m² с големи складови помещения.

Електрически щори, въздуховод с климатик с управление на wifi автоматизация на дома, централизация на ролетни щори, еркери в цялата къща, така че да се чувстваме отвътре и отвън.

Обзаведени с вкус и изработени от висококачествени материали (антрацит дограма, 120 х 120 плочки, Garofoli стена тел врати в дъбови и черни дръжки, Hans Grohe кранове, TV инсталация на стената на всеки чакалня, за омекотяване на водата. Вода, циркулационна помпа за гореща вода , професионален бойлер от 500 литра, стени със страхотна изолация ...)

Накратко, истински рай на един хвърлей от плажа и фантастични разходки (крайбрежна пътека Campomoro, която се свързва с Tizzano, но също така и близко отклонение към реките Zoza или към Aiguilles de Bavella). На 10 км от Проприано (достъп с кораб от континента с Compagnie Méridionale de Navigation) и на 17 км от Сартен. 1 час 30 минути от летища Фигари и Аячо.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB