За продажба Тристаен, Conca, Corse-du-Sud, Франция, Favone snc

За продажба - Cod. 42807

  • Типология: Тристаен
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: Piano terra

В южната част на прекрасната Корсика, точно във Фавоне, близо до прочутия Порто Векио, предлагаме жилищно решение с изглед към морето в елегантна резиденция на няколко крачки от плажа.
Имотът се състои от голяма и удобна всекидневна, спалня и баня. Характерен мецанин гледа към всекидневната, предлагайки място за втора спалня.
Имотът е внимателно обзаведен и оборудван с всички удобства.
Включен гараж за кола.

Със своя все още непокътнат и див пейзаж Корсика предлага забележително разнообразие от гледки: плажове с карибски цветове, спиращи дъха скали, ослепително бели скали и кацнали села.
Корсика е остров, заобиколен от кристално чисти води и осеян с красиви пясъчни плажове, защитен от тучни хълмове, характеризиращ се с известния и ароматен храст, наречен маквис.
Морските курорти, заливи и яхтени пристанища са оживени от туристи през цялото лято, но истинската Корсика може да бъде открита в планинския хинтерланд. Борови гори, гори, но преди всичко лозя, от които се получава историческо и отлично корсиканско вино, което очертава вътрешния пейзаж на острова. Древните традиции са все още живи в селата: весели и характерни фестивали, типични обичаи и традиции, вековният местен език, наречен "Corsu" и специалитетите на корсиканската кухня.
Освен това в планините, покрити със сняг през по-голямата част от годината, е възможно да практикувате вълнуващи преходи.

Отделен от Сардиния от късия участък на Bocche di Bonifacio, той излиза от Средиземно море като голяма планинска верига, пълна с гори, маркираща границата между западната му част, Тиренско море и Лигурско море. Въпреки че политически е част от Франция от 1769 г., островът е част от италианския географски регион и има исторически връзки с Италия също в езиковата и културната област.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB