За продажба Тристаен, Divonne-les-Bains, Rhône, Франция, Divonne-les-Bains

За продажба - Cod. 27608

  • Типология: Тристаен
  • Област: 136 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Този изключителен апартамент се намира в престижния резиденция в центъра на Дивон-ле-Бен, очарователен френски град, разположен на Swiss-френската граница. Женева е постижимо в рамките на 15 минути с кола.
Дивон ле Бен е прекрасен зелен френски град в непосредствена близост до швейцарската граница. Тя е пълна с луксозни passtimes, като например голф игрище, казино, заедно с различни ресторанти и кафенета.
Със своя ведър квартал, високо ниво на сигурност, и неговата близост до всички необходими услуги (супермаркети, училища, банки, ресторанти), апартаментът е в идеалното място за комфортен начин на живот.
Резиденцията разполага с открит плувен басейн, 2 тенис корта, и 24/7 консиерж услуги.
Имотът е в отлично състояние, тъй като тя е украсена със селекция от най-качествени материали.
Апартаментът се състои от антре, напълно оборудвана кухня с излаз към тераса, изключителен хол с трапезария и с достъп до терасата, 3 големи спални с гардероби, 3 бани, просторна тераса и балкон.
Благодарение на своите прозорци с южно изложение-запад, жилището гарантира много слънчева светлина през цялата година и прекрасна гледка към Алпите и планината Юра.
Жилището притежава градина от 400 кв. М. Гараж и открит паркинг пространства в предната част на сградата също са на разположение.

Surface - 136 m2
Стаи - 4,5
Цена - 1 320 000 EUR

Ипотечен кредит е достъпен на следните условия:
Собствени средства - 20%, заеми - до 80% от стойността на апартамента, срокове - до 30 години, с фиксиран лихвен процент - 2,5 - 3,5% р. с., месечни или тримесечни плащания.

Възможност за получаване на разрешение за пребиваване в продължение на 3 - 5 месеца в случай на придобиване на недвижими имоти. Нашата компания предоставя цялостна подкрепа на всички етапи от процеса на имиграция.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB