За продажба Тристаен, BORDEAUX, Gironde, Франция, rue du parlement Saint Pierre

За продажба - Cod. 41082

  • Типология: Тристаен
  • Област: 92 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: DUPLEX

В сърцето на историческия квартал Сейнт Пиер (пешеходна зона), между местата de la Bourse, Saint Pierre и Парламента, ** Превъзходен нетипичен дуплекс с тераса ** на последните етажи на сграда от 19-ти век.

Състои се от голям хол с американска кухня, ламиниран паркет за интензивно преминаване, в долната част. На горния етаж ще намерите първа спалня от масивен светъл дъбов паркет (сега превърнат в офис), даващ достъп през голяма стъклена врата, до приятна тераса от 9m² обзаведена и от цялата дясна страна на същата стая. , има съблекалня и душ кабина с мивка и тоалетна. Изкачвайки 4 допълнителни стъпки, пристигате във втората спалня, просторна, с отворена баня, старомодна вана и друга тоалетна. Подът е масивен тик.

Навсякъде в този апартамент ще видите стари елементи като греди, камина (с много голяма вложка и корпус) и каменни стени от развалини. ** Изцяло преработени и обмислени с качествени материали **. Отоплението е по ваш избор, електричество или камина, такси от 150 € / месец (включително вода) и данък върху имуществото от 1200 €. ** Площ 83 m² + 9 m² тераса.

Възможно е да се обособи това място в два апартамента.

Страна за сигурност, врата на сградата с цифров код, след това стъклена врата от стъклен шлюз с домофон, блиндирани врати за апартамента и алармена система. Заключваща се велосипедна стая, вътрешен двор, нов покрив. Рядък продукт за откриване.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB