За продажба Сграда, gaillard, Haute-Savoie, Франция, rue des rosiers

За продажба - Cod. 38338

  • Типология: Сграда
  • Област: 224 m²
  • Номер на стая: 17
  • Етаж: 150

Тази голяма частна къща, в много добро състояние, е много рядка афера. Той се намира в тих жилищен район на Gaillard (страна Ambilly) и се продава директно със собственика (без агенция). Не липсва нито зеленина, нито слънце. Дворът и градината са добре разпределени, което създава впечатление, че се намира в провинцията, в средата на града. Тази характерна къща се състои от 4 апартамента с 2 отделни входа, една обслужваща 3 х T2 и една сервизна 1 х T4 с южно изложение.
Т4 от 100м2 (закон Каррез) + 3 х Т2 представляват обща жилищна площ от + 224м2 (закон Карез), на 700м2 земя, покрита със земя и спорт, с гравиращ двор (много добра земя от петанк).
Разполага с два гаража; 1 двойно (29м2) и 1 единично (23м2). Има и малка пристройка (мезонет 30м2 + кабан), много полезна за съхранение на инструменти, косачка, барбекю и др.
Намира се на 2 минути пеша от спирката "Миле" на бъдещия трамвай на улица rue de Genève (предвидена за октомври 2019 г.). 2 минути с велосипед от зеления път, който отива до станцията за бяла вода (Женева) и на 8 минути пеша от CEVA Ambilly. Само на 20 минути с кола от летище Женева или на 50 минути с автобус или трамвай. Той е на 1 километър от обичаите на Moëllesulaz.
Идеален инвеститор = доход от наем 50'000 € / година + нарастващата стойност или за бъдещ мъдър собственик с 1 апартамент за живеене (Т4 с градина) и 3 х Т2 под наем ...!
Хубава възможност и за либерална професия с Т4 в къщата и Т2 на ДРК лесно трансформируеми във фирма или институт (отделни входове за Т4 и Т2 = интимност) с места за паркиране в двора на разположение на клиентите.
Тази красива къща също е надарена; електрическа врата с дистанционно управление, код на вратата, електрическа врата за дистанционно управление за голям двоен гараж, 4 изби (общо 35 квадратни метра).
Нова фасада (06/2018) с външна изолация с дебелина 20 см, двойно остъкляване на всички прозорци с електрически щори.
*** Пълен файл при поискване, със снимки, видеоклипове, кадастрален план, диагностика на ECD.
Цена: 997'000 € нетен продавач
АГЕНЦИЯТА ВЪЗДЕЙСТВИЕ
* Посещенията са програмируеми след финансово проучване за осъществимост.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB