За продажба Замък, Sabres, Landes, Франция, rue el arenal 40630 sabres

За продажба - Cod. 36953

  • Типология: Замък
  • Област: 425 m²
  • Номер на стая: 11
  • Етаж: 4800

Красива сграда от деветнадесети век на ограден и озеленен 4800 м2 или ще откриете басейна от 8 м х 4 м, растителна павилион в края на пътеката, построена от природата. Първата сграда от около 150 м2 е оборудвана с фурна за хляб, оставяйки голяма площ, за да служи като гараж. Втората от двете нива е оборудвана с камина, която може да се превърне в жилище. Основната къща се състои от 2 самостоятелни входа с висок таван, оборудван с асансьор, обслужващ приземния и 1-вия етаж, билярдна зала, голям офис с прилежаща баня, който може да се използва като спалня, престой / всекидневна от 31 квадратни метра, тоалетна, съдорание завършва голяма кухня с централен остров, напълно завършен и оборудван, осигуряващ директен достъп до верандата. При половината кацане една ниша се превръща в библиотека. На първия етаж кацането позволява разпределението на 4 големи родителски апартамента, оборудвани с бани или бани, едната с дресинг. Вторият етаж, превърнат в таванско помещение, включва входа с дневна с площ от 60м2 с отворена кухня, 2 спални с баня, трета спалня с баня, душ, двойна мивка и тоалетна, после голям офис.
Котелното помещение е свързано с термопомпа
Висок потенциал за създаване на стаи за гости. В близост до всички удобства (училища, селскостопански колеж, ресторанти ...) на 15 минути от А63, на 15 минути от гарата, на 20 минути от големия природен резерват Arjuzanx и езерото и на 35 минути от величието му. океан.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB