За продажба Къща, Taillet, Pyrénées-Orientales, Франция, Route de Ceret,17

За продажба - Cod. 26405

  • Типология: Къща
  • Област: 22300 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Къща, построена през 2013 г., разположен в източната част на Пиренеите с невероятна гледка към Neolu, на Alberes и Средиземно море, с надморска височина от 500 м над морското равнище, която предлага слънчев климат през цялата година, но никога не страдат от горещи вълни може да повлияе на тези географски ширини.

От терасата можете да видите също параклиса на Дева Мария от La Roure (1380), класифицирана паметник и град Céret и френско-испанската граница.

10 минути Reynes Ceret и живописни пътна коркови гори, където можете да намерите диви свине, сърни и други животни от нашите региони.

Тази къща е с двойно 75m2 гаражна врата, винарска изба на 25 m2, три тераси от 38 m2 135.25 и покрита барбекю зона. Прекрасна плувен басейн на шестдесет и пет квадратни метра, покрита и заобиколен от тиково дърво, което даде въздушен застудее.
 
Четири спални, 3 от които са двойни спални със самостоятелен санитарен възел и 3 отделни тоалетни, друга е за офис.

Родителската Банята е оборудвана с джет душ и радиатор Fantini камък Olycale Michel Cinier артист.

В хола на три различни ветрове има четири големи плъзгащи thermopane двойни стъклени врати с изглед към планината, морето и басейна.

Приемникът разпределя хола, кухнята и спалните.

Кухня с достъп до терасата е напълно оборудвана с Whirlpool оборудване, индукция котлон е изградена на централния остров полиран гранит.

Всички материали са първо качество, пълна изолация, thermopane врати и алуминиева дограма и дърво на немски производство.

Дворът е 125 розови храсти и езерце с водни лилии, лотос и Koy риби, които могат да бъдат пресичани от дървен мост.

Има един депозит в размер на 70000 литра на възстановяване на системата всички дъждовната вода и напоителна система в градината.

Видео и алармена система, ковано желязо входни врати с електронно отваряне.

Това е луксозен хотел, за да се насладите на този оазис на мира и мекият климат на района. Но само на десет минути от историческите и туристически градове на Южна Франция. Идеално място за живеене през цялата година.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB