За продажба Двустаен, Paris, Paris, Франция, 52 rue du colisèe

За продажба - Cod. 24921

  • Типология: Двустаен
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Двустаен апартамент в Париж 8 EME, на 500 метра от булевард Шанз Елисейския, временно ползване.

Първи етаж апартамент в multiresidence напълно реновиран през 17 единици, климатизирани и с висококачествени покрития, елегантни мебели и обзавеждане.
Единицата за продажба е 60кв м се състои от голяма спалня, две бани, дневна с напълно оборудван кухненски бокс и разтегателен диван за двама души, малък балкон с изглед към пътя имаше.

Период на наслада: 2 седмици на Коледа и Нова година.

Предприятието, което управлява multiresidence предоставя всички услуги от хотелски тип: редовното почистване на апартамента и общите части, смяна на спално бельо, телефонна централа, контролира доставката и освобождаването на апартамента, поддържането и всичко друго, необходимо за поддържа пълна ефективност на сградата.

В този период на multiproprietario лично мога да използвам къщата, го отдава под наем, да го сменяте с друг празник, да го продаде и да оставят наследство.

Като се има предвид голямото значение на сградата, най-висок сезон и завидно разположение само на няколко крачки от имуществото на Champs Елисейския е една отлична инвестиция по отношение на наема: можете да поискате от € 2500 до € 3000 за две седмици. Много интересен за обмен: временно ползване на собственост собствениците имат възможност да обменят дома с над 60 села филиали схема.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB