За продажба Къща, Ondres, Landes, Франция, Villa 39, L'allée Des Dunes, 224 Chemin de la Montagne, 40440 Ondres, France

За продажба - Cod. 31361

  • Типология: Къща
  • Област: 40 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: Ground

В южната част на Франция, само на 30 минути от испанската граница се намира тази красива семейна къща, разположена извън странното село Ondres. Къщата е на 15 минути път с кола от сърцето на Биариц и оживения град Байон в сърцето на Страната на баските. Популярното рибарско селище Hossegor се намира на по-малко от 10 минути път с кола.

Разположен само на пет минути пеша от 8км плажове между Ondres и Tarnos, където можете да се насладите на всички морски и открити дейности, които районът може да предложи. Ако това не е според вашите вкусове, можете да се насладите на конна езда, пешеходен туризъм и пешеходни и колоездачни пътеки по крайбрежието в боровата гора.

Къщата се намира в красивия комплекс от затворен тип "L'allée Des Dunes", който предлага 3 открити плувни басейна, включително плувен басейн за деца, игрище за тенис и волейбол, тенис на маса, консиерж услуги, пералня и бар.

Самата къща разполага с просторна обзаведена дневна с диван, телевизор, Wi-Fi, масичка за кафе и трапезария за настаняване на шестма души. Основната спалня с двойно легло с гардероб и допълнително складово помещение, втора спалня с две единични легла с гардероб и складово помещение за съхранение на въздух, има и двойно легло в дневната за допълнителни гости.

Има високо функциониращ кухненски бокс с микровълнова печка, хладилник с фризерно отделение, микровълнова печка / грил, миялна машина, тостер и кафемашина.
Баня с принадлежности за баня и душ, мивка и шкаф за съхранение и отделна тоалетна.

Изцяло южно изложение, напълно обзаведен балкон с маса и столове.

Всички мебели ще бъдат включени в продажбата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB